Over Golfwenskaarten

20130804-203820.jpg

Waarom Golfwenskaarten?

Marrit Bekkema (1976) richtte Golfwenskaarten.nl in 2010 op. Nu heeft ze meer dan 250 golfwenskaarten voor allerlei verschillende gelegenheden, zoals huwelijk, kerst, geboorte (klein)kind, beterschap en pensionering.

Heeft u een golffeestje? Birdie geslagen? GVB gehaald? Etentje met uw golfteam? Handicapverlaging? Jarig golfmaatje of geblesseerde golfvriendin? Voor praktisch alle gelegenheden heeft Marrit de afgelopen jaren een golfwenskaart gemaakt of gevonden.

Ruim 100 kaarten zijn zelfgemaakt, zelf bedacht of zelf geproduceerd. Marrit werkt daarbij samen met kunstenaars, tekenaars en fotografen. De andere 150 zijn geïmporteerd of komen binnen via uitgeverijen en drukkerijen in binnen- en buitenland. Naast de webshop worden de kaarten verkocht bij meer dan 60 verkooppunten zoals golfbanen en golfshops in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

… en over de partners:

De serie ‘Giftcards’ werd gemaakt in samenwerking met styliste Margreet van ‘Made By Margreet‘. Er is regelmatig een feestje te vieren (van birdie tot pensionering) in de golfwereld en er worden regelmatig cadeaus besteld en gegeven.

De serie ‘Hein’ is getekend door striptekenaar Hein de Kort. Zijn golfcomics zorgen altijd voor een lach! De herkenbaarheid en de gek-aanstekerij met bekende golfscenario’s zijn vol humor. Het was een leuke en vermakelijke klus om uit zijn verzameling tekeningen de grappigste te selecteren en er een serie van te maken. Geniet mee!

Jac. Plug is tekenaar en golfer. Hij weet door zijn jarenlange golfervaring als geen ander wat er speelt op de baan en in het clubhuis. Zijn tekeningen roepen vaak herkenning op en ‘Echtparenwedstrijd’ werd bijvoorbeeld al eens gebruikt voor een echtparenwedstrijd van Golfclub Midden Brabant met de opmerking: “Om 13:30 echtparenwedstrijd (shotgun). De marshal heeft een EHBO-set bij zich. Hopelijk is die vandaag niet nodig.” Hij tekende veel kaarten voor Golfwenskaarten en zijn assortiment wordt steeds groter.

Meerdere kaarten werden gemaakt door tieners in India die via de stichting Fairmail met hun foto’s geld verdienen voor onderwijs en huisvesting. Van elke Fairmail-kaart gaat rechtstreeks geld naar de tieners zelf. Ze maakten samen met vrijwilliger en golfliefhebber Petra van der Wal speciaal voor Golfwenskaarten een originele serie met een creatieve kijk op golf. Verfrissend!

Par-Tee-time!

Golfwenskaarten bestaat inmiddels meer dan 13 jaar. Na de lancering van de eerste serie van vijf golfansichtkaarten, is het assortiment van Golfwenskaarten.nl met maar liefst 250 golfwenskaarten uitgebreid. Vooral voor de kerstdagen is het een drukke periode voor deze groothandel en particuliere webshop. In de afgelopen tijd is het assortiment van golfwenskaarten bij steeds meer golfbanen en golfshops te krijgen. Wellicht ook op uw club. Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën om het assortiment nog completer te maken.

Veel plezier en laat me weten als ik iets voor u kan betekenen,

Marrit Bekkema

Eigenaar Golfwenskaarten.nl