Brievenbus  € 1,99  Pakket  € 4,99

Klantenservice: 06-23688501

No products in the cart.

Reacties

Benieuwd wat u van ons kunt verwachten? Lees de reacties van klanten over de producten en service van Golfwenskaarten:

18 september 2020
Dag Marrit,
Hartelijk dank voor de bezorging, er zit weer heel wat leuks bij!
Daar wordt een mens, en dus ook een golfer, iedere keer weer blij van.
Ik ga wat prijswinnaars blij maken. Goed weekend vast!
Met sportieve groet.

4 augustus 2020
Beste Marrit,
Vandaag kwamen de wenskaarten al aan, uitstekend verpakt en veel sneller dan gedacht. Heel fijn!
Heel hartelijk gefeliciteerd met je 10 jarig bestaan en dank voor voor je leuke geste van een kerstkaart en een cadeaukaartje!
Ik doe niet aan facebook of Twitter, maar zal zeker reclame voor je maken als ik deze mooie kaarten aan golfvrienden/-vriendinnen geef of stuur.
Hartelijk dank en alle goeds.

8 november 2018
Dag, dankjewel voor de leuke post. Mijn zwager krijgt hem met kerst. Super leuk. Groetjes.

23 maart 2018
Dag Marrit, ik had dit keer maar twee golfkaarten nodig (om mijn oude competitieteam veel succes toe te wensen in de volgende week startende competitie!) en dan krijg ik van ook nog een pakketje met leuke/sympathieke golf-extraatjes. Heel veel dank daarvoor, je attente gebaar is (weer) zeer geapprecieerd! Graag tot een volgende zending.

12 januari 2018
Hoi Marrit, ontzettend bedankt voor het sturen van de kaart. Deze is ook heel leuk. Je klantvriendelijk is helemaal top! Groetjes.

5 mei 2017
Dag Marrit, onze bestelling zag er zeer verzorgd uit. Onze complimenten! Als we nieuwe kaarten  nodig hebben, zullen we deze zeker bij jou bestellen.

25 augustus 2016
Dag Marrit, wat een fantastische service en nog een extra kaart op de koop toe. Dat geeft aan hoe klantgericht je bent, het voelt als een bijzondere behandeling. Ben uiteraard benieuwd wat ik nu in de brievenbus vind, maar wat het ook is, deze verjaardag gaat voortaan gepaard met een bijzondere anecdote. Heel erg bedankt en in wat bezorgd wordt. Met hartelijke groet.

21 juni 2016
Hallo Marit, we zijn weer terug uit Gasselte. Heerlijk weer, gezellig en fijn gespeeld op Golfpark Exloo en De Semslanden. De dames vonden de notebooks erg leuk en origineel. Het was dus een “gouden greep”. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen. Groetjes.

21 februari 2016
Hallo Marrit, ik heb gisteren mijn pakjesavond gehad en was blij met de artikelen. Alles is in goede orde over gekomen.

2 februari 2016
Veel dank Marrit, voor de uitstekende verzorging.

27 januari 2016
Dag Marrit, dank voor de als altijd weer snelle afwikkeling van mijn (dit keer bescheiden) bestelling, die ik vandaag thuis ontving.
Dank ook voor het ingesloten ‘extraatje’, zeer attent van je!

26 december 2015
Hoi Marrit. SUPER SERVICE!! Na mijn bestelling duurde de aflevering op het door mij gekozen alternatieve afleveradres betrekkelijk lang. Daar informeerde ik Marrit over, die direct – zonder eerst de reden uit te zoeken – een nieuwe zending heeft verstuurd. Hiermee heeft ze er alles aan gedaan om het voor mij mogelijk te maken toch voor de feestdagen nog de kaarten te versturen. Achteraf blijkt de eerste zending wel afgeleverd te zijn, maar terecht gekomen te zijn de reguliere eigen post van het afhaalpunt… Marrit, zeer bedankt voor je snelle handelen en prima aanpak!! Deze service maakt jouw winkel een absolute aanrader voor anderen!

20 augustus 2015
Beste Marrit, het is een prachtige kaart, helemaal in stijl. Dankjewel voor de geweldige service. Graag tot een volgende keer.

10 augustus 2015
Hallo Marrit, vandaag bracht de post je verrassingspakketje. Altijd weer leuk om het open te maken. En zo snel. Vind de kaarten helemaal “toppie”. En de extra’s zijn erg leuk. Hartelijk dank voor het snelle versturen. De kaarten zullen een goede bestemming krijgen. Tot een volgende keer.

22 juni 2015
Beste Marrit, super bedankt. Het is een super mooie kaart voor mijn zoontje die bezeten is van golf en woensdag 10 wordt.

10 april 2015
Beste Marrit, wat aardig dat je extra kaarten bijgesloten hebt bij mijn bestelling! Tot de volgende bestelling.

24 april 2015
Bedankt voor t vlotte versturen van de sticker. Is voor vriendin van mij die golft en ook nog eens een  VW-golf heeft.

16 maart 2015
Heb de kaarten ontvangen, zien er leuk uit. Hartelijke groet.

4 februari 2015
Beste Marrit, Bedankt voor de leuke kaart, de andere kaarten zijn ook heel leuk en zo mooi verpakt een echt cadeautje, en zo snel vanmiddag had ik ze al!

3 februari 2015
Dag Marrit, Kreeg vanmiddag de bestelde wenskaarten inclusief je ‘bonus’ in de vorm van twee extra kaarten en…”Anti Verslavingspillen”. Niet nodig maar toegegeven: je geste is zeer gewaardeerd !Met jouw zending wordt de verjaardag van mijn 20 Golf-senioren-vrienden – naar ik verwacht extra opgefleurd, ten minste dat is de bedoeling. Je gevarieerde aanbod aan golfkaarten is er de oorzaak van. Nogmaals dank voor je snelle en attente afhandelen. Veel succes toegewenst en tot… de volgende keer!

14 december 2014
Geachte mevrouw Bekkema, Dag Marrit, Ontving vanmorgen (NB zondag!) de gevraagde kaarten. Een prachtig pakketje, bijna zonde om het uit te pakken ! Dank voor de snelle zending en de aardige ‘bonus’ waarvan al één kaart een verjaardagsbestemmming heeft gevonden. Wens U zakelijk ‘een druk weekje’ toe en overigens gezellige Feestdagen…. Graag tot een volgende keer.

1 januari 2015
Ik ben zeer benieuwd naar de wenskaarten. Ik ga zeker enkele golfvriendinnen hiermee verrassen. Dat wordt lachen!

3 september 2014
Hallo Marrit, gisteren je pakje ontvangen, wat ziet het er allemaal leuk uit. Mijn neef wordt 70 jaar en geeft een feestje, hij wil geld om golfspullen te kopen. Wees dan maar eens origineel. Bij zoeken op internet kwam ik jou site tegen en werd hier hartstikke blij van. Wat een leuke dingen verkoop je op golfgebied, heb de site gelijk doorgegeven aan andere golffans. Nu ga ik de blits maken met mijn kadootje. Ik wens je heel veel succes met je site en bedankt voor de snelle verzending.

27 augustus 2014
Voor Marrit, ik heb het bedrag gisteren via internetbankieren naar u gestort en vandaag kreeg ik [al] het pakketje kaarten en kaartjes binnen. Heel leuk en attent. Hartelijk dank daarvoor.

15 augustus 2014
Beste Marrit, Ik heb de bestelling in goede orde ontvangen. Ziet er prima uit allemaal, heel blij met de extra ballon. Bedankt voor je service! Je krijgt van mij een 10. Ik vond het met name positief dat je me de mogelijkheid bood om een factuur mee te sturen met de bestelling zodat deze door mijn werkgever betaald kon worden.

11 juni 2014
Je hebt een hartstikke leuke website met bijzondere cadeautjes. Meer mensen moet hun weg daarheen vinden!