Try out nieuwe collectie

Wanddisplay 2 Staande display Wanddisplay1

Meer dan 25 verschillende golf humor kaarten zijn binnen gekomen! Een gevarieerd assortiment voor verjaardagen, pensionering, beterschap en blanco kaarten. Het zijn dubbele wenskaarten met gekleurde enveloppen. Ik zoek shops die de nieuwe collectie willen testen. Ik kan 3 shops verblijden: er is 1 staande display en 2 wanddisplays. Heb je nog geen golfwenskaaten in je assortiment? Dan is dit de uitgelezen kans! Ben je een golfshop, golfbaan of golfclub en heb je belangstelling? Bel voor meer informatie of meld je aan bij Golfwenskaarten via mail (marrit@golfwenskaarten.nl) of telefoon (06-23688501).

Hieronder een aantal voorbeelden van de kaarten. 1. My game’s zo bad that I’ve had to have my ball retreiver re-gripped. 2. Having a rough time? Hope you’re feeling better real soon. 3. Everybody duck. 4. You did it! Congratulations!

Ball_retreiver_regripped Rough_time Everybody_duck You_did_it