Algemene voorwaarden voor shops en resellers

We zijn ontzettend blij met onze enthousiaste resellers! Het is een groot plezier om samen te werken. Onze samenwerking kent een aantal voorwaarden, welke hieronder staan beschreven.

Bestellen
Bestellen bij Golfwenskaarten kan per mail of telefoon. Of u brengt een bezoek aan de showroom en kiest daar uw kaarten en uw molen of kaartsysteem. U ontvangt een overzicht en bevestiging ter accordering via de mail om misverstanden te voorkomen.

Afname
Minimale afname per wenskaart of verwant artikel is 5 stuks. Dit geldt echter niet voor de kaartenmolens of wandsystemen.

Betaling
U ontvangt de factuur bij uw bestelling. Betalingstermijn is 14 dagen.

Verzending
Indien uw bestelling op voorraad is, wordt uw bestelling dezelfde week verzonden. Franco levering bij bestellingen boven de €200,- excl. BTW en verzendkosten.

Verkooplocatie
Verkoop van Golfwenskaarten geldt voor het samen overeengekomen verkooppunt. Opent u een nieuwe (web)winkel, dan zou Golfwenskaarten daar graag van op de hoogte worden gesteld.

Verkoopprijzen
De advies verkoopprijs is een richtlijn, wilt u daarvan afwijken graag in overleg.

Copyright Golfwenskaarten ©
Er rust een copyright op een groot aantal afbeeldingen van Golfwenskaarten. Alle rechten zijn voorbehouden. Reproductie van een product van Golfwenskaarten is verboden.

Door een bestelling te plaatsen gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Golfwenskaarten © 2023 te Heerenveen, KVK: 50521950