Golfwenskaarten op de Open Golfdagen 2014

IMG_1161

Zaterdag 12 april zet Golfclub Duurswold aan het Schildmeer weer haar deuren open voor iedereen die met de golfsport kennis wil maken. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur bent u van harte welkom om zelf een balletje te komen slaan. Er is een puttwedstrijd, u kunt met enthousiaste golfers zelf de korte golfbaan op om een ‘rondje par 3’ te lopen en voor de jeugd is er een speciaal parcours. Voor de beginnende golfer is er een markt met 2e hands golfsets en er zijn gloednieuwe golfspullen verkrijgbaar. Ook aan de golfhebbedingetjes zoals de bijzondere golfkaarten van Golfwenskaartenis gedacht.

Dus wilde u altijd al eens golfen en heeft u zin om met het hele gezin een leuke en actieve dag te beleven, kom dan op 12 april gratis en vrijblijvend proeven aan de golfsport bij Golfclub Duurswold (Roegeweg 2 in Steendam, aan de zuidelijke oever van het Schildmeer).