Plantbare kaarten

Een prachtige nieuwe en originele serie is opgenomen in het assortiment! De serie bestaat uit plantbare groeikaarten en het papier bevat graszaad! Ontvangers kunnen op die manier hun eigen green laten groeien. Klanten en ambassadeurs dachten mee over de juiste teksten op de kaart en ziehier het unieke eind-resultaat! Klik op de foto zelf om meteen naar de shop te gaan.

Gloednieuw, mega-origineel èn plantbaar! Deze 4 wenskaarten bestaan uit 4 quotes met een twist: ‘I have a green’, ‘Do always look at the green side of life’, ‘Your green or mine’ & ‘Keep calm and grow your own green’. Leuk om te sturen èn te ontvangen.

Green_1_ihaveagreenGreen_2_keepcalmandgrowyourowngreen Green_3_alwayslookatthegreensideoflife Green_4_yourgreenormine

Green_5a_overzicht2 Green_5b_serieoverzicht Green_6_detail Green_7_achterzijde